Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Onze coaches staan naast de jongeren en zijn, indien nodig, dag en nacht bereikbaar. Talentontwikkeling is het sleutelwoord. De coach onderzoekt de drijfveer van een jongere en ontdekt waarin hij of zij geïnteresseerd is, om vervolgens te bepalen hoe hierbij het beste kan worden aangesloten. Onze coaches stappen letterlijk en figuurlijk de belevingswereld van de jongeren binnen. Helpen, aanmoedigen en uitdagen; dat doet de coach.

We ondersteunen jongeren zo laagdrempelig mogelijk. Samen met hen stellen we een plan van aanpak op, waarin wordt vastgelegd waaraan gewerkt gaat worden. Ook wordt in het plan van aanpak opgenomen hoe de ondersteuning vanuit de coach eruit komt te zien en kunnen afspraken worden vastgelegd die betrekking hebben op andere onderdelen van de organisatie. Zo kan een jongere bijvoorbeeld worden aangemeld voor diagnostiek en/of behandeling en kan de jongere starten met het volgen van theater- of muzieklessen.

Wij leveren maatwerk, kunnen zorgvragers maximaal ondersteunen en worden ingezet ter voorkoming van residentiële opname. We proberen onze hulp zo laagdrempelig mogelijk in te zetten.

Contact